Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

Autóhifi beépítés, beszerelés

Beszerelés 50%-os áron? Igen!


Minden nálunk vásárolt autórádiót, multimédiás fejegységet, navigációs központot FÉLÁRON szerelünk be az autódba. Az 50%-os kedvezmény kizárólag a készülék beszerelésének munkadíjára vonatkozik. A készülék, valamint a beszereléshez szükséges kiegészítők (beépítő keret, csatlakozó átalakító, multikormány vezérlő) nem tartoznak a beszerelés árába, ezek áráról mindig előre tájékoztatunk! A beszerelés költsége függ az autód márkájától, típusától, évjáratától és az általad kiválasztott készüléktől. A szerelés időtartama esetenként lehet kevesebb, mint 1 óra, de 2 dines fejegységek esetében, nagyobb átalakításokkal akár 7-8 óra is. Éppen ezért a beszerelés díjára minden esetben egyedi árajánlatot adunk, és fejegység beszerelése esetén ebből kerül levonásra az 50%. A beszerelés nem minden esetben a vásárlás időpontjában történik. Műhely telítettségünk miatt előre egyeztetett időpontban tudjuk beszerelni a készülékeket.

Műhely időpont foglalás


Sokan tudják rólunk, hogy jellemzően 1-2 hétre előre be vagyunk táblázva beszerelésre. Nagyon kellemetlen, amikor valakinek várnia kell az időpontra 1 hetet, miközben az aznapra beírt autó nem jön el. Ilyenkor a többi ügyfél vár napokat, mi ülünk az üres műhelyben és közben ketyegnek a műhelyköltségek. A helyzet megoldására bevezettünk egy előleg rendszert. 10% vagy minimum 10.000 forint előleget kérünk minden időpontra, amelyről természetesen előleg számlát állítunk ki. Távolról érkező ügyfeleinknél az átutalt összeg beérkezésekor véglegesítjük az időpontot. Tapasztalataink szerint azoknak okoz problémát az előlegfizetés, akik valószínűleg eleve nem jönnének el. Ezúton is köszönjük a bizalmat mindazoknak, akik valóban minket választanak!

Sokoldalú szakértelem, avagy az autóhifi nem csak a hangzásról szól


Érdekes szakma ez, nem tanítják sehol, mégis sokan azt állítják magukról, hogy ismerik. Talán a legtöbb ismeretet ez a munka követeli meg. Egy profi autóhifi beszerelőnek értenie kell az autóvillamossághoz, autószereléshez, elektronikához, asztalos munkákhoz, kárpitozáshoz és a műgyantás elképzelésekhez. Emellett jó füllel és beállítási készséggel illik rendelkezni, hogy az ügyfél azt kapja, amit elvár: profi autohifi beépítést.

Az ördög a részletekben lakik, de mi ott is szemmel tartjuk


Minden részlet számít! Gondolj csak bele, hogy milyen kellemetlen egy kis zörgő patent vagy egy hiányzó csavar. Apróság, de ilyen miatt sok ügyfél jogosan ingatja a fejét. Emiatt több száz patent, illetve csavar van raktáron, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe. Ezen kívül ugye, nem szeretnél látni lógó kábeleket és oda nem illő dolgokat sehol? Mi a hifi rendszered mellett azon dolgozunk, hogy elégedett légy, ezért addig nem engedünk el, amíg nem vagy boldog a végeredménnyel. A legszúrósabb szemű ügyfeleinket is megleptük már, és elégedetten távoztak!

A precizitás időigényes hobbi


Sokan megkérdezik, hogy miért tart 6-8 óráig egy autóhifi rendszer beépítés. Ha a tápkábellel kezdem és át kell menni a tűzfalon, akkor máris el lehet vacakolni vele akár 1 órát is. Oda kell figyelni a gyári eredetiségre, a kábelvédelemre, a szigetelt átvezetésre és a hosszú távú tervezésre. Az sem mindegy, hogy mi mellett vihetem el a jel-, táp- és hangszóró kábeleket. Ne feledjük: azért építünk hifit az autóba, hogy élvezetes legyen a zenehallgatás. Alapvető hibákkal ne rontsuk le a rendszerünket!

Biztosítjuk autódat


Nálunk autónként 5.000.000.- Ft-os, igen jól látod, 5 millió forintos biztosítással rendelkezünk, mely teljes körű garanciát jelent számodra. Így nem kell tartanod attól, hogy bármi baj történhet a féltett autóddal.

Egyedi formatervezés


Több cégnek is mi tervezünk mélyládát, amelyek később – a sorozatgyártás után – az ország többi szaküzletében is kaphatók lesznek. Ezekre nagyon büszkék vagyunk, mert ha dicsérik a ládát, akkor egy kicsit minket is dicsérnek. Ebben is nagy tapasztalatra tettünk szert, ami azért kedvező, mert az ügyfeleink egyedi elképzeléseit az autó akusztikájához tudjuk illeszteni. Így elmondható az, hogy egy olyan mélyládát terveztünk, amely tökéletesen szól az adott autóban, és kiválóan illeszkedik a rendszerünkhöz. Ezek után jön a mélyláda kárpitozása, melyhez bőséges kínálatunkból több szín és anyag között tudsz válogatni.

Essék némi szó a munkadíjról


Minden autó más, ezen belül típusonként és évjáratonként is vannak eltérések. Ezen kívül az autóhifi komponensek, kiegészítők és a Te egyéni igényeid is befolyásolják a beszerelés módját, idejét. Korrekt árat csak a beszereléshez tartozó összes információ függvényében tudunk adni. Kérdezd kollégáinkat, akik ingyenes szaktanácsadás keretében részletes tájékoztatást adnak az általad kért szerelés időtartamáról és pontos díjáról is.

Ha tisztán adtad át, úgy is kapod vissza


Nekünk fontos, hogy olyan tisztán (vagy tisztábban) kapd vissza a kocsidat, ahogyan idehoztad. Alapvető dolog, hogy a lebontott műanyag elemek erősen porosak a nem látható oldalukon, ezért a levételkor mi is koszoljuk egy kicsit az autót. Minőségi autóápoló szerekkel és porszívóval vagyunk felkészülve arra, hogy akár hófehér öltönyben is beülhess az ülésbe, amit előzőleg már ülésvédővel takartunk le.

Különleges autókhoz speciális szerszámkészlet


A modern kocsik modern szerszámokat igényelnek. Amint valamilyen újdonság kerül elénk, mi azonnal cselekszünk és megvásároljuk hozzá a megfelelő berendezést vagy szerszámot. Egy európai szintű autóhifi műhely nem működhet megfelelő eszköz- és szerszámkészlet nélkül. Beszerelő műhelyünkben nem csak profi szerszámok, hanem gyári segédletek, autóhifi bekötési rajzok és egyéb műszaki dokumentációk állnak rendelkezésre.

Érkezz előjegyzett időpontra, így nem vársz feleslegesen


Természetesen nagyon sok profi cég van az országban, akikkel kiváló a kapcsolatunk és sokszor ülünk össze eszmecserére. Amennyiben mégis ránk esett a választásod, készülj fel arra, hogy előre be vagyunk táblázva. Ne feledd, az autohifi beépítés türelmet igénylő munka, nem szabad vele kapkodni. Tudod, minőségben utazunk!

Galéria


Munkáinkról, demoautóinkról készült képeket megtekintheted a galéria menüpontban.