Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

Házimozi bemutatóterem - Próbáld ki, hasonlítsd össze, és csak utána dönts!

Házimozi bemutatóterem - Próbáld ki, hasonlítsd össze, és csak utána dönts!

Kinéztél egy terméket, és szívesen meghallgatnád, hogy mire is képes? Vagy több házimozi terméket is összehasonlítanál egymással? Nálunk erre is van lehetőség! Speciális lehetőség neked is jár, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

 

Bemutatótermünk csak a tiéd

A házimozi bemutatóteremmel a célunk, hogy még vásárlás előtt működés közben kipróbálhasd, hogy mire képesek a házimozi rendszerek. Előre egyeztetett időpontban kényelembe helyezheted magad, szakértő kollégánk csak Veled foglalkozik, és egy kávé vagy ásványvíz mellett meghallgathatod, kipróbálhatod a kiszemelt termékeket.

házimozi bemutatóterem

Nincs kötelezettség, csak az élmény

Bemutatótermi szolgáltatásunk igénybevétele vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Hogyan veheted igénybe a szolgáltatást?

Egyeztess kollégáinkkal, hogy az adott termékek rendelkezésre állnak-e bemutatótermünkben. Ha nem, szívesen beszerezzük, hogy ki tudd próbálni vásárlás előtt.

Kérj időpontot tőlünk az alábbi űrlap segítségével 1 perc alatt, és szakértőnk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!


Telefonos ügyfélszolgálat: +36 20 495 0050 

E-mail cím: info@paradoxautohifi.hu

Nyitvatartás: hétfőtől - péntekig 9:00 - 17:00-ig

Tartalomhoz tartozó címkék: házimozi