Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

Házimozi helyszíni felmérés

Házimozi helyszíni felmérés

Minden helyiség, lakás, ház más akusztikai adottságokkal rendelkezik. Ezeket minden esetben érdemes figyelembe venni az optimális hangzás eléréséhez. Azonos összegért lényegesen jobb végeredmény érhető el, ha nem hanyagoljuk el a részleteket!

De ami a legfontosabb: Te is garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel, mert minden igényedet figyelembevéve állítjuk össze a rendszert. Kérésedre pedig házhoz visszük és telepítjük is a teljes házimozi vagy sztereo rendszert. A Te dolgod pedig már csak annyi lesz, hogy élvezd a végeredményt!

Kollégáink örömmel kimennek az otthonodba, hogy a helyszín adottságait felmérve és a személyes elképzeléseid átbeszélve adjanak szakmai tanácsot. A kiszállás 30 km-es körzetben INGYENES! Távolabbra egyénileg egyeztetett kiszállási díjat számítunk fel, mely a későbbi vásárlás összegéből levonásra kerül - tehát végeredményben ingyenes lehet.

Itt tudsz helyszíni felmérésre időpontot egyeztetni kollégáinkkal: KLIKK!