Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

JL AUDIO JLC1-650X

JL AUDIO
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db
JL AUDIO JLC1-650X
Cikkszám: JLC1-650X
Várható szállítás: 2020. október 02.
Szállítási díj: Ingyenes
30 napos
30 napos
pénzvisszafizetési garancia
Magyar garancia
Magyar garancia
Hazai szervizhálózat
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás
30.000 forint felett
Ingyenes tanácsadás
Ingyenes tanácsadás
Hívj bátran!
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

C1

Azoknak, akik értékelik a valódi tartalmat és a kiváló hangzást: a C1 a legjobb ajánlat, a legjobb áron!

A világszínvonalú mélyhangszórók gyártása során szerzett tapasztalatainkra építve a C1 komponens és koaxiális mélyközéphangszórókat úgy terveztük meg, hogy kellő hangerőt adjanak miközben lágy, dinamikus és alacsony torzítású hangzást szólaltatnak meg. Minden C1 mélyközéphangszóró rendeltetéshez tervezett vázra épül, DMA-optimalizált meghajtórendszerrel működik és ásványokat tartalmazó, öntött, polipropilén membránnal készül. A gumi foglalat, a kifinomult hátsó felfüggesztés és az integrált bevezetőszálak garantálják a még kiválóbb hangminőséget és megnövelt megbízhatóságot nyújtó precíz lengőtekercs-szabályozást.

A C1 hangszórók valódi alumíniumból készített, selyemfelfüggesztéses dóm magassugárzót tartalmaznak a kifinomult magasfrekvenciás teljesítmény és a megnövelt átvitel érdekében. A koaxiális modellek valódi másodrendű felüláteresztő szűrőt tartalmaznak, amelyek lágy és pontos magasakat szólaltatnak meg alacsony szintű torzítással. A komponens rendszerek külső, soros, másodrendű felüláteresztő szűrőkkel és továbbfejlesztett magassugárzó védőkapcsolással rendelkeznek. A C1 hangszórók felületre szerelhető és beépíthető kivitelben is elérhetők.

A járműbe való tökéletes illeszkedés érdekében a C1 hangszórókat széles méretválasztékban kínáljuk. Valamennyi hangszóró kialakításánál szempont volt a mérsékelt mélység és a minimális magassugárzó-kiemelkedés, hogy a gyárilag kialakított hangszóróhelyekre, a gyári hangszórórácsok mögé is beépíthetőek legyenek.

JL AUDIO C1-650X

Koaxiális hangszórórendszer: 165 mm-es mélyközépsugárzó, 19 mm-es alumínium dóm magassugárzó

A C1 hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak, és kialakításuknak köszönhetően egyszerűen elhelyezhetőek a gyári hangszórórácsok mögött.

Az illeszkedés érdekében a C1-650x hangszóróhoz többféle felhasználású adaptergyűrűket mellékeltek, amelyekkel egyszerűen behelyezhetőek a hangszórók a 165 mm-es és 170 mm-es túlméretes hangszórónyílással rendelkező járművekben. Az adaptergyűrű nélkül a mélyközép hangszórók számos 150 mm-es hangszóróhellyel is kompatibilisek.

A C1 mélyközépsugárzók kiváló teljesítményéhez hozzájárul az egyedi fejlesztésű végeselemes modellezési technológia (FEA) és a JL Audio komoly szakértelme, amit az alacsony frekvenciájú hangszórók gyártása során szerzett. Ezzel a tudással képes a JL Audio olyan hangszórókat alkotni, amelyek nagy hangerővel szólnak, de közben megőrzik a hangzás lágyságát, dinamikáját, és a torzítást is alacsony szinten tartják. A rendszer lelke a C1-650x egyedi fejlesztésű, 165 mm-es sajtolt acél váza és a DMA-optimalizált meghajtás. Az ásványtartalmú, öntött polipropilén membránt gumi felfüggesztés veszi körül elől, a lengőtekercs tetején pedig egy gondosan megtervezett, lapos Conex® pille található, ami precíz szabályozást nyújt a lengőtekercs mozgásánál. Az aranyszövetes kivezetéseket körültekintően vezették el és csatlakoztatták a pillékhez, hogy megóvják a szálakat az anyagfáradástól és a búgástól. Ezeket az anyagokat és megoldásokat általában csak a sokkal magasabb árkategóriájú hangszórókban lehet megtalálni.

A valódi, edge-driven alumínium dóm-magassugárzót tartalmazó C1 hangszórók kiváló magasfrekvenciás tisztaságukkal és felbontásukkal magasodnak a kategória egyéb termékei fölé. A magassugárzó kialakításából fakad a kiváló off-axis átvitel és a magasfrekvenciás kiterjesztés. A hangzást fokozza még a körkörös selyemfelfüggesztés és a lengőtekercs Ferrofluid hűtése, valamint a rendkívül erős neodímium mágnes. A valódi, másodrendű felüláteresztő szűrő alkalmazása még lágyabbá teszi a hangzást és fokozza a terhelhetőséget.

Ár-érték arányban a C1 a legjobb választás.

Párban kapható. Védőrácsot nem tartalmaz.

Beépítési átmérő (mélyközép) 128 mm
Beépítési mélység (mélyközép) 53 mm
Érzékenység 90 dB
Felépítés Koaxiális hangszóró
Frekvencia átvitel 48-24000 Hz
Magassugárzó anyaga Alumínium
Garancia 2 év
Impedancia 4 Ohm
Mélyközép-sugárzó anyaga Méhsejt mintás prolipropilén
Méret 16 cm
RMS terhelhetőség 50 W
Utak száma 2
Védőrács Nincs

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 11. 20.
Első szettel együtt lett berakva. Fergetegesen jó.
|
2018. 09. 24.
Avensisbe szereltek nekem ebből az első szettet meg hátra ezt a koaxot messze felülmúlta amit vártam.
Értenek hozzá egyértelműen látszik. Fantasztikus azóta zenét hallgatni. Másik dimenzió a gyárihoz képest, ami azért nem volt rossz, de ehhez képest egy nagy sz@r :)