Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

JL AUDIO JLC1-690

JL AUDIO
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
JL AUDIO JLC1-690
Cikkszám: JLC1-690
Várható szállítás: 2020. október 29.
Szállítási díj: Ingyenes
30 napos
30 napos
pénzvisszafizetési garancia
Magyar garancia
Magyar garancia
Hazai szervizhálózat
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás
30.000 forint felett
Ingyenes tanácsadás
Ingyenes tanácsadás
Hívj bátran!
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

C1

Azoknak, akik értékelik a valódi tartalmat és a kiváló hangzást: a C1 a legjobb ajánlat, a legjobb áron!

A világszínvonalú mélyhangszórók gyártása során szerzett tapasztalatainkra építve a C1 komponens és koaxiális mélyközéphangszórókat úgy terveztük meg, hogy kellő hangerőt adjanak miközben lágy, dinamikus és alacsony torzítású hangzást szólaltatnak meg. Minden C1 mélyközéphangszóró rendeltetéshez tervezett vázra épül, DMA-optimalizált meghajtórendszerrel működik és ásványokat tartalmazó, öntött, polipropilén membránnal készül. A gumi foglalat, a kifinomult hátsó felfüggesztés és az integrált bevezetőszálak garantálják a még kiválóbb hangminőséget és megnövelt megbízhatóságot nyújtó precíz lengőtekercs-szabályozást.

A C1 hangszórók valódi alumíniumból készített, selyemfelfüggesztéses dóm magassugárzót tartalmaznak a kifinomult magasfrekvenciás teljesítmény és a megnövelt átvitel érdekében. A koaxiális modellek valódi másodrendű felüláteresztő szűrőt tartalmaznak, amelyek lágy és pontos magasakat szólaltatnak meg alacsony szintű torzítással. A komponens rendszerek külső, soros, másodrendű felüláteresztő szűrőkkel és továbbfejlesztett magassugárzó védőkapcsolással rendelkeznek. A C1 hangszórók felületre szerelhető és beépíthető kivitelben is elérhetők.

A járműbe való tökéletes illeszkedés érdekében a C1 hangszórókat széles méretválasztékban kínáljuk. Valamennyi hangszóró kialakításánál szempont volt a mérsékelt mélység és a minimális magassugárzó-kiemelkedés, hogy a gyárilag kialakított hangszóróhelyekre, a gyári hangszórórácsok mögé is beépíthetőek legyenek.

JL AUDIO C1-690

Kétutas komponens rendszer: 150 x 230 mm-es mélyközépsugárzó, 25 mm-es alumínium dóm magassugárzó

A C1 hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak, és kialakításuknak köszönhetően egyszerűen elhelyezhetőek a gyári hangszórórácsok mögött.

A megfelelő illeszkedés érdekében távtartó és adaptergyűrűk is tartoznak a C1-690 mélyközépsugárzókhoz alsó felfogatás esetére. A C1 magassugárzókhoz felületre szerelhető és beépíthető konzolokat is mellékeltek, hogy minél többféle rögzítési móddal lehessen szerelni.

A C1 mélyközépsugárzók kiváló teljesítményéhez hozzájárul az egyedi fejlesztésű végeselemes modellezési technológia (FEA) és a JL Audio komoly szakértelme, amit az alacsony frekvenciájú hangszórók gyártása során szerzett. Ezzel a tudással képes a JL Audio olyan hangszórókat alkotni, amelyek nagy hangerővel szólnak, de közben megőrzik a hangzás lágyságát, dinamikáját, és a torzítást is alacsony szinten tartják. A rendszer lelke a C1-690 egyedi fejlesztésű, 150 x 230 mm-es, sajtolt, ovális acél váza és a DMA-optimalizált meghajtás. Az ásványtartalmú, öntött polipropilén membránt gumi felfüggesztés veszi körül elől, a lengőtekercs tetején pedig egy gondosan megtervezett, lapos Conex® pille található, ami precíz szabályozást nyújt a lengőtekercs mozgásánál és megakadályozza a lengőtekercs és a hátlap ütközését. Az aranyszövetes kivezetéseket körültekintően vezették el és csatlakoztatták a pillékhez, hogy megóvják a szálakat az anyagfáradástól és a búgástól. Ezeket az anyagokat és megoldásokat általában csak a sokkal magasabb árkategóriájú hangszórókban lehet megtalálni.

A valódi, edge-driven, 1 hüvelykes, alumínium dóm magassugárzót tartalmazó C1-690 hangszóró kiváló magasfrekvenciás tisztaságával és felbontásával magasodik a kategória egyéb termékei fölé. A magassugárzó kialakításából fakad a kiváló off-axis átvitel és a magasfrekvenciás kiterjesztés. A hangzást fokozza még a körkörös selyemfelfüggesztés és a lengőtekercs Ferrofluid hűtése, valamint a rendkívül erős neodímium mágnes. A külső, soros, másodrendű felüláteresztő szűrők és a továbbfejlesztett magassugárzó-védelem tovább fokozza a hangok lágyságát és a hangszóró terhelhetőségét.

Ár-érték arányban a C1 a legjobb választás.

Párban kapható. Védőrácsot nem tartalmaz.

Beépítési átmérő (magas) 51 mm
Beépítési mélység (magas) 22 mm
Beépítési mélység (mélyközép) 70 mm
Érzékenység 89 dB
Felépítés Hangszóró szett
Frekvencia átvitel 39-22000 Hz
Magassugárzó anyaga Aluminum
Garancia 2 év
Impedancia 4 Ohm
Mélyközép-sugárzó anyaga Méhsejt mintás prolipropilén
Méret Ovál 16 x 24 cm
RMS terhelhetőség 60 W
Utak száma 2
Védőrács Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
|
2018. 11. 20.
Legjobb minőség. Felsőkategória.