Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

JL AUDIO TWK-88 OEM-INTERGRÁCIÓS DSP

JL Audio
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: JLTWK-88
Várható szállítás: 2021. január 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt
30 napos
30 napos
pénzvisszafizetési garancia
Magyar garancia
Magyar garancia
Hazai szervizhálózat
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás
30.000 forint felett
Ingyenes tanácsadás
Ingyenes tanácsadás
Hívj bátran!
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

JL AUDIO TWK-88 OEM-INTERGRÁCIÓS DSP

OEM-integrációs DSP automatikus időzítéskorrekcióval és digitális EQ-val. 8 csatornás analóg & digitális bemenet / 8 csatornás analóg kimenet.

JL Audio OEM interfészek: OEM problémák helyett legyen inkább fantasztikus rendszered a JL Audio OEM integrációs termékeivel.

A gyári (OEM) fejegységek mára már teljeskörűen integrált szórakoztatóközpontokká fejlődtek, és jellemzően összeköttetésben állnak a kiegészítő járművezérléssel, a biztonsági rendszer kijelzőivel és egyéb kulcsfontosságú járműfunkciókkal. Már rég nem csak „rádiócseréről” beszélünk, hiszen a jármű OEM forrásegységével kell dolgoznunk. Már egy évtizeddel ezelőtt láttuk ennek a trendnek az erősödését, és megalkottuk a világ első autokorrekciós DSP OEM interfészét a Cleansweep CL441dsp-t (2004-ben).

Azóta egyre elkötelezettebben dolgozunk a csúcstechnológiás OEM-integrációs termékeken. Jelenleg a JL Audio OEM integrációt szolgáló FiX™ DSP termékei rendkívül fejlett technológiát képviselnek és teljes mértékben képesek megoldani a modern gyári audiorendszerek által támasztott kihívásokat, anélkül, hogy kedvezőtlen hatással lennének a jármű funkcionalitására, biztonságára vagy megbízhatóságára.

A nagy teljesítményű, 24 bites DSP-vel rendelkező, egyedi fejlesztésű programozást és korrekciós algoritmusokat tartalmazó FiX™ DSP egy erőteljes audio analizátor, egy vonalkimeneti átalakító, egy digitális késleltető, egy jelösszesítő előerősítő és több 30 sávos ekvalizátor funkcióit egyesíti. Ezeket a funkcionális blokkokat arra programozták, hogy megmérjék a gyári audiojeleket, szinthez egyeztessék, korrigálják a késéseket és kiegyenlítsék a frekvenciameneteket. Mindez automatikusan történik, egyetlen gombnyomásra. A végeredmény olyan tiszta audiojel, amely köré felépítheted álmaid audiorendszerét.

TüN™ 2.0 szoftvert futtató számítógépre kötve a FiX™ processzorok kimeneti csatornánként 10 sávot kezelnek felhasználó által állítható grafikus ekvalizátorral. Ezenfelül a jellemző eszközök teljes tárháza is rendelkezésre áll, amellyel ellenőrizhető az integráció és feltárhatók az esetleges problémák.

Nincs még egy olyan OEM-integrációs termék, amely a FiX™ nyomába érhet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!