Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található.

Ünnepi nyitvatartás: Október 1 - 4-ig zárva tartunk. Október 5.-én reggel 8:00-tól újra várjuk kedves ügyfeleinket.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Karrier

 

Autóhifi értékesítő állás Gödöllő mellett

 

Szeretnél egy családias hangulatú cégnél dolgozni stresszmentes környezetben ahol, minden nap változatos kihívásokat rejt számodra?

Amennyiben műszaki beállítottsággal rendelkezel, jó értékesítői készséged van, megnyerő és közvetlen a kommunikációd, kiváló a problémamegoldó képességed, magabiztos a számítógép használatod, akkor itt a helyed!

Biztosítjuk számodra a hosszú távú biztonságot, a multimentes családias hangulatot, a kiszámítható és tervezhető jövőt, a nagyon jó munkahelyi légkört, lehetőséget a fejlődésre, a segítőkész emberi hozzáállást, juttatásokat és a korrekt fizetést.

Munkatársaink szerint ezért jó itt dolgozni: Jó a csapatszellem, érdekes a munka, minőségi zenével foglalkozunk, dinamikus fejlődés 20 éve, autóhifis körökben elismert cég, családias környezet, sok zene, fiatalos lendületes csapat, prémium, változatos munkavégzés, stressz mentes környezet.

Itt találod ömlesztve a feladatokat: Kapcsolattartás az ügyfelekkel személyesen, e-mailben és telefonon, árurendelés, bolti értékesítés, szervizes termékekkel kapcsolatos ügyintézés, beérkező termékek kicsomagolása elpakolása és bevételezése, ártáblák karbantartása, árajánlatok készítése, pénzkezelés, számlázás, kapcsolattartás a beszállítókkal, műhely munkák szervezése

Előny: Hifi-, autó hifi, zenei érdeklődés, műszaki cikk értékesítési tapasztalat

Munkavégzés helye: Szada

Most küldd ide a motivációs leveled és a fényképes önéletrajzod:

oroszlorand@paradoxautohifi.hu

 

 

Nap terméke

Ingyen szállítással

Hangszóró féláron

Raktáron
28.980 Ft 22.985 Ft
Termék összehasonlító
Facebook rajongók