Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

Paradox Autóhifi - Profi beszerelő műhely

Paradox Autóhifi - Profi beszerelő műhely
Összegyűjtöttük a legfontosabb érveket, hogy miért érdemes minket választani, ha autóhifi beépítést tervezel. Az érvek mellett az ingyenes felmérési lehetőségről, és beépítés menetéről is találsz információkat.

7 érvünk is van, hogy miért válassz minket autóhifi beszerelés esetén!

  • Örök garanciát vállalunk a munkánkra!
  • 5 millió forintos biztosítás van az autódra a beszerelés idejére!
  • Pontosan tudjuk, mitől fog jól szólni a rendszered!
  • A kárpit alatt is szép munkát végzünk.
  • Ingyenes felmérést biztosítunk, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.
  • Profi behangolás a legjobb hangzásért
  • Extraként ott van a kényelmes várótermünk.

Örök garanciát vállalunk a munkánkra!

Amíg a tulajdonodban van az autó és nem nyúlt hozzá senki az általunk beszerelt autóhifi rendszerhez, addig bármilyen beszereléssel kapcsolatos hibát ingyen javítunk. Azért merünk örök garanciát vállalni, mert vállaljuk a felelősséget a munkánk minőségére.


Mit jelent az 5.000.000Ft-os biztosításunk?

Ha a műhelyünkben sérülés keletkezik az autón, úgy a biztosító megtéríti a kárt. Amennyiben mégsem fizetne a biztosító, akkor természetesen mi kártalanítunk téged.


Mit jelent, hogy "Pontosan tudjuk, hogy mitől fog jól szólni a rendszered"?

1999 óta forgalmazunk autóhifi termékeket. Minden fejegységet ill. autórádiót, hangszórót, erősítőt, mélyládát, kábelt vagy egyéb kiegészítőt csak úgy szerelünk be, ha azt előzetesen leteszteltük. Így tudjuk, hogy mi-mivel építhető egy rendszerbe, hogy az jól szóljon.


Mit jelent az, hogy a kárpit alatt is szép munkát végzünk?

Nekünk nagyon fontos, hogy ha bárki javítani fogja az autódat és felnyitja a motorháztetőt, megbontja valamelyik kárpitot, felszedi a szőnyeget, vagy benéz az egyik ülés alá, akkor azt mondja, hogy ez szép munka, hol csinálták? És te ott állsz elégedett mosollyal az arcodon!


Mit jelent az ingyenes felmérés?

Előre megbeszélünk egy időpontot, majd eljössz hozzánk és egy órán keresztül csak arról beszélünk, hogy milyen zenei stílusokat hallgatsz, mit vársz el a készülő rendszertől, mennyi pénzből szeretnéd kihozni, mit hová szeretnél rakni, milyen igényeid vannak. Ezekre konkrét javaslatot fogsz kapni, átlátható árajánlattal. Ez alapján garantáljuk, hogy 100%-osan elégedett leszel a végeredménnyel, mert addigra pontosan tudjuk, hogy mit szeretnél és az adott költségvetésből a legjobbat építjük be az autódba.

IDE kattintva jelentkezhetsz ingyenes felmérésünkre!


Mit jelent a profi behangolás?

Az alap autóhifi beszerelés úgy néz ki, hogy beépítjük a komponenseket az autódba. Ettől azonban még nem feltétlenül fog úgy szólni, ahogy egyébként képes szólni a rendszer. Ez azért nagyon fontos fázis, mert e nélkül kiváló termékek is tudnak átlagosan vagy gyengén szólni. Ezért szerelés után minden esetben megtesszük azokat a beállításokat, finom hangolásokat, melyektől tökéletesen fog szólni a rendszer.


Hogyan tudod megvárni az autódat nálunk?

Várótermünkben van Wifi, finom kávé és hűtött ásványvíz. Házimozi bemutató termünkben nézhetsz filmet, hallgathatsz zenét. Ha megéheztél, elviszünk bármelyik közeli étterembe vagy rendelhetsz ételt a környékbeli kiszállítós cégektől.


Miért nem szerelünk 18 évnél idősebb autókat, és hozott termékeket?

Minden autó életében eljön az idő, amikor már nem könnyű épségben tartani azokat a műanyag beltéri elemeket, amelyeket lebontunk az autóhifi beszerelése során. Az a tapasztalatunk, hogy a 18 évnél idősebb autók esetében már könnyen repednek és törnek az alkatrészek. Korábban ezeknél az autóknál órákat töltöttünk azzal, hogy a lehető legjobb állapotban javítsuk ki ezeket a hibákat, töréseket, de sajnos nincs időnk restaurálni az autókat. Sok ilyen autónál tapasztaltuk, hogy több idő volt megjavítani az elemeket, mint beszerelni a hifit. Ez sajnos senkinek sem jó, hiszen természetes módon az ügyfél is csalódott, ha beszerelés során kár éri az autóját. Ezért kénytelenek voltunk meghozni azt a döntést, hogy csak 18 évnél fiatalabb autókba szerelünk autó hifit. 

Emellett csak a nálunk vásárolt termékeket szereljük be. Ez a döntésünk a fentihez hasonlóan szintén tapasztalataink alapján született. Többször előfordult hozott termékek esetében, hogy beszereltük és nem működött, esetleg hibásan működött a termék. Ez sajnos óhatatlanul nézeteltéréshez vezetett, és magyarázkodnunk kellett, hogy nem a munkánkat végezzük rosszul. Minden általunk forgalmazott terméket hivatalos magyarországi garanciával kínálunk, és ellenőrizzük, hogy az bontatlan csomagolásból származik. Csak így tudunk garanciát vállalni a munkánk és a szolgáltatásaink minőségére.
 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat: +36 20 495 0050 

E-mail cím: info@paradoxautohifi.hu

Nyitvatartás: hétfőtől - péntekig 9:00 - 17:00-ig